dimecres, 4 de novembre del 2009

Treball Col·laboratiu Viquipèdia

Durant aquestes dues setmanes passades, la Beatriz González, l'Ariadna Soriano, la Leticia Ribas, la Cora Nicolás, la Núria Comajoan i jo hem estat fent un treball col·laboratiu a la Viquipèdia.

El que hem fet ha sigut ampliar un apartat que ja existia de la il·lustradora infantil Mercè Llimona. Hem ampliat la seva vida, la obra i la seva bibliografia personal, dividint-la en obres que ha fet ella, obres que tant sols ha il·lustrat, obres de la Mercè Llimona que no eren infantils, etc.
El resultat ha sigut satisfactori ja que abans de que féssim res en aquesta pàgina hi havia molt poca informació i en canvi ara hi ha una llarga pàgina.

La viquipèdia no deixa de ser un wiki, per tant un pot editar sempre que vulgui les entrades que ja estan fetes o crear-ne de noves sempre i quant estigui registrat.
Aquesta font d'informació pot no semblar fiable, però ho és i molt, ja que les persones registrades són moltes i totes vetllen per una bona informació, per tant, sempre que hi hagi una irregularitat serà canviada, i ràpid, degut al nombre tant elevat de membres de la Viquipèdia. El marge d'error d'aquesta és d'uns dos minuts aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada