dijous, 5 de novembre del 2009

Pràctica de Tic

dimecres 4 de novembre
Google Docs

Avui a classe de gestió de la informació hem fet tres pràctiques per grup que ens ha proposat el professor. Es tractava de veure el funcionament del Google Docs que és semblant al dels wikis. El Google docs és un programa lliure que es treballa directament des d'Internet i que és fàcil i ràpid. A més evita el fet d'anar enviant i acumulant documents ja que es pot tenir un i en aquest convidar a la gent que vulguis que hi tingui accés.

El meu grup estava format per la Núria Comajoan, la Cora Nicolás, la Leticia Ribas i jo.

En la primera pràctica hem creat un document des del Google Docs, per a poder fer-ho, una persona l'havia de crear i llavors convidar als demés companys que vulgues que hi tinguessin accés (en aquest cas al nostre grup). Els convidats podíem editar i guardar els canvis, d'una manera bastant fluïda. Hem escrit, a través d'aportacions de totes, la recepta d'un pa de pessic de xocolata.

La segona pràctica constava de fer una presentació de power point, i nosaltres hem escollit el mateix tema. A l'hora de fer la presentació el procediment era el mateix, una persona el creava i convidava als altres, que podien editar i guardar canvis com aquesta.

Per acabar, la tercera pràctica consistia en crear (una persona) un formulari amb preguntes relacionades amb la segona pràctica les quals havíem de respondre les demés. Un cop totes les preguntes estaven contestades, el Google Docs creava un full de calcul automàticament on hi apareixien les preguntes formulades a dalt i les respostes de cada una abaix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada