divendres, 20 de novembre del 2009

Auditori

Avui divendres, hem anat a l'auditori de Barcelona. Aquesta activitat constava de tres parts, la primera era una visita al Museu de la Música, la segona era un concert (que realment el que hem vist nosaltres és un assaig) per a nens i nenes de dos anys, i finalment una conferència del Servei Educatiu.

Realment la visita al museu ha sigut massa curta, perquè hem tingut problemes de temps. Però el poc que hem vist a mi m'ha semblat interessant, ja que hi han molts instruments, de tot el món i de totes les èpoques. Per això crec que als nens els hi agradaria, encara que amb ells no es veuria tot, perquè segons quins semblen una mica fantàstics, amb aquelles formes estrambòtiques i els colors que tenien.
Al Museu de la Música hi ha una oferta educativa que jo trobo que està molt bé, ja que permeten que nens i nenes de dos anys toquin i vegin de molt aprop instruments que potser d'una altre manera no veurien ni tocarien.

Per una altre banda el concert, que es deia Corda i Descorda, a mi m'ha encantat. Jo crec que els nens veient i escoltant un concert així ho gaudeixen realment.
A més penso que està molt bé fer-lis viure la música d'una manera diferent a com l'acostumen a viure, és importar acostar la música als infants, que sentin que es toca per ells.
A més ha sigut un concert molt amè i dinàmic, els músics no eren seriosos com els que toquen en les orquestres sinó que es ficaven en el paper dels nens molts cops i feien bromes, es disfressaven, s'amagaven...
Això és el que m'ha sobtat més, realment. Que els músics fessin bromes i utilitzessin petits elements per disfressar-se.
A més el concert no era curt, però no s'ha fet gens llarg ni pesat. Tocaven música de tot tipus, alegre, per anar a dormir, per a ballar, etc. I tots els músics estaven fent alguna cosa tota l'estona.




Per acabar ens han fet una conferència, on ens han explicat l'oferta educativa que hi ha al centre, com va sorgir tot això dels concerts per a infants, que els fan ells mateixos, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada