dimarts, 17 de novembre del 2009

MNAC

Avui dimarts, hem anat al Museu Nacional d'Art de Catalunya. Un cop allà, ens han fet una explicació de com va sorgir la idea de fer visites a nens d'infantil al museu, i de com ho duen a terme.
Les visites per a nens no són massa llargues, acostumen a durar al voltant d'una hora, i treballes aspectes de l'exposició que són simples però els inicien a l'art.
La exposició que hem vist nosaltres es deia So i Color, i era una aproximació a l'Art Romànic, un art difícil per a nens que està enfocat des d'el punt de vista dels colors, que són molt vistosos, les sanefes, que hi han moltes, detalls com els ulls que els tenen molt grans, la poca expressivitat, etc.

Per aquesta exposició hi han tot de cançons preparades per quan s'ha de veure una obra determinada, hi ha molt material per a jugar mentre es treballa la peça, com puzles... També cançons que ells preparen a l'escola prèviament, una titella que els hi envia una carta a l'escola per convidar-los, i els acompanya a l'inici i al final de l'exposició, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada