dissabte, 31 d’octubre del 2009

Power Point

Apunts gestió de la informació i TIC

Per a fer una presentació amb Power Point s'ha de tenir en compte que aquest no és un suport del discurs per a qui fa l'exposició, sinó per als demés. És a dir no hem d'escriure tot el que direm perquè d'aquesta manera el power point no aporta res i a més es repeteix, i el que s'ha de fer és que aquest doni més informació i fagi el discurs més amè.
A l'hora de realitzar una presentació amb power point s'ha de tenir en compte el públic al què va dirigit, ja que dependrà d'aquest que hi hagi més part escrita, més dibuixos, etc. També s'ha de tenir en compte el tema que es vol explicar (per a fer-lo d'una manera o d'una altre.)
També s'ha de tenir en compte el suport, és a dir si s'enviarà per correu, si s'imprimirà, si és per un mateix, per a una classe, etc.
Les imatges s'usen per aportar una cosa més que el text no aportava. I s'ha de pensar el color del fons, ja que ha de lligar amb el tema que s'està explicant.
És important que les presentacions tinguin una intenció.

Avui dia el programa que s'utilitza més per a fer presentacions és el Microsoft Power Point, però hi han més programes com l’Impress, que és lliure i gratuït, el servei on-line Google Docs (que no té tants recursos tècnics però permet crear una presentació col·lctivament, xatejar i publicar-es en format web). Finalment també hi ha un servei on-line que permet publicar presentacions fetes en Power Point que és el Slide Share o de Slideboom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada