dijous, 10 de desembre del 2009

"Última sesió de seminari"

De fet, aquesta no ha sigut l'última classe de seminari, però es podria dir que a partir d'ara ja no farem més classes "normals", ja que les queden seran per revisar blocs i la següent per a fer entrevistes.
Doncs bé, en aquesta classe hem fet una mica de tot, ja que teníem coses retrasades. Primer de tot, hem explicat conte els que quedàvem, que eram la Leti, l'Arnau , l'Alexandra i jo.


La Leti ha sigut la primera, i ha explicat el conte de Hansel i Grettel, ajudada per un llibre amb dibuixos.


l'Alexandra ha explicat un que és deia la sorpresa de la Nandi i tractava d'una nena africana que portava de sorpresa a una amiga seva fruita, però com no sabia quina li agradava més en va portar molta. El problema va ser que pel camí els animals se li anaven menjant la fruita, fins que només va quedar una peça de fruita, que afortunadament era la preferida de la Nandi.
L'Alexandra ha explicat el conte mentre anava ensenyant dibuixos del que anava passant a la història, que eren com unes targetes, i ha sigut original, tant la història (ja que molts han explicat contes tradicionals, cosa que no veig malament tampoc) com en els dibuixos. Un cop a acabat a més, ens ha repartit unes fitxes de comprensió lectora.

L'Arnau ha explicat un conte sense cap suport físic, el dels tres porquets, però no ho ha fet gens malament ja que ha fet diferents veus, ha sigut molt expressiu amb la cara, i ens ha fet participar en la historia.

Finalment he explicat jo el meu conte, que es diu la història de Tabalet, i l'he explicat amb l'ajut dels dibuixos d'un conte.
És la història d'un conill petit que no pot sortir del cau perquè li poden passar moltes coses, i un dia surt i es troba amb una serp que el mossega, afortunadament la seva mare ho escolta i el pot anar a salvar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada