diumenge, 20 de desembre del 2009

Escultura sonora

Durant aquestes últimes setmanes tant a classe de plàstica com a la de música hem estat fent per grups una escultura sonora.

El meu grup estava format part per la Beatriz González, la Núria Comajoan, l'Ariadna Soriano i jo, i vem decidir fer un arrastrador format per boles de diferents tamanys i colors units entre si per una beta de color vermell. Cada bola té un soroll, fins i tot hi han algunes que són silenci (per que no fan soroll).
Estan fetes de diferents materials, les més petites són ous kinders, les més grans globos forrats amb paper marxé, i les altres són recipients de xiclets, ampolles de suc, etc. Tots aquests objectes els varem forrar amb paper de seda i els vam omplir amb llavors, caniques, arròs, txapes de llauna, galets, etc.





Finalment varem titular la nostra escultura el meu univers colorista.

Realment ha sigut un treball molt interessant, que ens ha permès experimentar amb molts materials diferents. A més estem molt orgulloses del resultat, ja que ha quedat una escultura que visualment és molt maca ja que té molts colors i formes, i que té una sonoritat rica, ja que té molts tipus de sons diferents, ja que alguns són metàlics, d'altres més opacs, uns més forts, d'altres més fluixos, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada